Twitter brengt iedereen in contact met wat er op dit moment in de wereld gebeurt.

Bekijk live wat er in de wereld gebeurt, terwijl het gebeurt, van het laatste nieuws en entertainment tot aan sport en dagelijkse onderwerpen.

Merkrichtlijnen

We zijn blij dat je van Twitter houdt. We willen het makkelijk voor je maken om je merk op de juiste manier te gebruiken - lees deze snelle gids over onze basiselementen voor design om te zien hoe je dat kunt doen.

Twitter-logo

Wil je het Twitter-logo downloaden? Artworkbestanden voor printen (.EPS), uitzendingen en web (.SVG en .PNG) kunnen hier worden gedownload. Refereer voor een goede werking naar de sectie over logo's in onze Merkrichtlijnen.

Starterskit voor je merk

Hier zijn een paar sjablonen om je op weg te helpen. Van de aantrekkelijkheid van je Tweets tot en met logo's en sociale iconen, deze sjablonen en hulpmiddelen zullen je helpen om Twitter-content en ons merk te gebruiken.

Twitter voor websites

Als je Twitter-content op je website wilt insluiten, kijk dan op publish.twitter.com. Daar vind je de code die nodig is voor het insluiten van verzamelingen, Tweets, tijdlijnen, profielen en meer. Deze hulpmiddelen zullen je helpen om interactie aan te gaan met je doelgroep door middel van realtime verhalen met Twitter-content. Je vindt er ook informatie over het insluiten van knoppen op je website, zoals Volgen, Retweet en Privébericht.

Door het handelsmerk en de hulpbronnen van Twitter op je website te gebruiken, ga je akkoord met het volgen van de Handelsmerkrichtlijnen binnen de Merkrichtlijnen van Twitter - evenals met onze Algemene Voorwaarden en al het andere Twitter-beleid en regels. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via trademarks@twitter.com. Stuur je verzoek alsjeblieft in het Engels (niet-Engels materiaal heeft een bijgevoegde vertaling nodig).